ИмеАдресаТелефон
АлбсигБулевар Климент Охридски бр. 52/А Скопје3 12 23 85
ВИНЕР - Виена Иншуренс ГрупУл. Владимир Комаров бр. 11А, Скопје3 23 16 31
ВИНЕР Лајф-Виена Иншуренс ГрупУл. Владимир Комаров бр. 11А, Скопје31 14 333
Гравеул. Пиринска бр 23, Скопје3 11 88 54
Евроинс Осигурувањеул. Војвода Васил Аџиларски бр. бб, ТЦ Соравија 5-ти кат Скопје3 22 89 04
Еуролинкул. Никола Кљусев бр.2, општина Центар, Скопје3 28 93 01
Инсиг - Македонијаул. Даме Груев бр. 5/8 Скопје3 21 55 15
Кроациа осигурувањеул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.20 спрат2, Скопје3 21 58 83
Кроација Осигурување - Неживотул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.20, Скопје3 21 56 14
МАКЕДОНИЈАул. 11 Октомври бр 25, Скопје3 11 51 88
Осигурителна полисаБул. СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ бр. ББ,Скопје 3 29 07 60
Сава осигурување АД Скопјеул. Загребска бр 28А , Скопје5 10 15 00
Триглав Осигурување АДбул. ,,Октомвриска револуција,, бб зграда Хипериум, Скопје5 10 22 22
Уникаул. Маркс и Енгелс бр.3, Скопје3 12 59 20
УНИКА ЛАЈФ АДул. Маркс и Енгелс бр. 3 Скопје3 109 060

Податоците се превземени од страницата на АСО
Држава Валута Среден курс
ЕМУ EUR 61.542
САД USD 51.4522
В. Британија GBR 69.8072
Извор: НБРМ

Валутен Калкулатор
Количина
Од валута:
Во валута:
Сума:


АНКЕТА
Во која валута ги чувате вашите заштеди?