Име на банкаАдреса
Алфа Банка АД Скопје"Даме Груев" број 1, 1000 Скопје
Еуростандард банка АД СкопјеУл. “Никола Кљусев“ број 2, 1000 Скопје
Халк Банка АД Скопјеул. ‘‘Св. Кирил и Методиј‘‘ бр. 54 1000 Скопје
Шпаркасе Банка Македонија АД СкопјеУл. “Македонија“ 9-11, 1000 Скопје
Капитал банка АД СкопјеУл. “Филип Втори Македонски“ број 3, 1000 Скопје
Комерцијална банка АД Скопјеул. Орце Николов бр.3, 1000 Скопје
Македонска банка за поддршка на развојот АД СкопјеУл. “Вељко Влаховиќ“ број 26, 1000 Скопје
НЛБ Тутунска банка АД СкопјеУл. “Мајка Тереза“ број 1, 1000 Скопје
Охридска банка АД ОхридУл. “Македонски просветители“ број 19, 6000 Охрид
Поштенска банка АД СкопјеУл. „Никола Кљусев“ бр.6, 1000 Скопје
ПроКредит банка АД СкопјеБул. “Јане Сандански“ број 109 а, 1000 Скопје
Централна кооперативна банка АД СкопјеУл. 1732 бр.2, 1000 Скопје
Стопанска банка АД БитолаУл. “Добривое Радосављевиќ“ број 21, 7000 Битола
Стопанска банка АД СкопјеУл. “11 Октомври“ број 7, 1000 Скопје
ТТК банка АД СкопјеУл. “Народен фронт“ број 19 а, 1000 Скопје
Универзална инвестициона банка АД СкопјеУл. “Максим Горки“ број 6, 1000 Скопје

Податоците се превземени од страницата на НБРМ
Држава Валута Среден курс
ЕМУ EUR 61.542
САД USD 51.4522
В. Британија GBR 69.8072
Извор: НБРМ

Валутен Калкулатор
Количина
Од валута:
Во валута:
Сума:


АНКЕТА
Во која валута ги чувате вашите заштеди?