Калкулатор за пресметување на кредит

Износ
Време на отплата(месеци)
Годишна камата изразена во проценти
Опис на кредитот:
Месечна камата: Вкупна камата:
Висина на месечна рата Вкупно за плаќање
Држава Валута Среден курс
ЕМУ EUR 61.542
САД USD 51.4522
В. Британија GBR 69.8072
Извор: НБРМ

Валутен Калкулатор
Количина
Од валута:
Во валута:
Сума:


АНКЕТА
Во која валута ги чувате вашите заштеди?